16 Ağustos 2010 Pazartesi

Piyano olmak isterdim.

Merhaba. Beni tanımıyorsunuz. Ben kısa saçlı bir kızım. Kadın kızım.

Kadife sesli insanları severim. Çilli kızları ve şişik gözlü adamları da. Bebekleri kucağıma alamam. Kırılacaklarından korkarım. İnsanlar beni çok kırarlar. Ben de boş zamanlarımda ıslak mendille klavyemin tuşlarını silerim. Kalan zamanlarda otururum, müzik dinlerim. Bazen şarkı söyler, işittiğim ses akabinde de bir daha söylememeye karar veririm. Kedilerden çok tırsarım. Bir köpeğe vurmaya bile kıyamam ama bir insanı acımadan öldürebilirim. Sigarayı çok severim. Sigaranın elde bıraktığı kokuyu da. Lakin sokakta yürüken sigara içemem.

Oldum olası yumurtanın beyazını ağzıma süremem. Peynirsiz kahvaltı edemem. Kahvaltıda bamya yiyebilirim. Yoğurtsuz yemek yiyemem. Mutlu olduğumda kilo alırım. Ellerime oje sürmekten hoşlanmam. Biriyle buluşmaya giderken oje sürüyorsam, bu onu önemsiyorum demektir. Ya da beni önemsemesini istiyorumdur, bilemedim.
Gömlek giyebildiğim mevsimleri severim. Güneş gözlüğü takarken utanırım. Topuklu ayakkabı giyince kendimi yollu gibi hissederim. Her daim deniz manzarasını tercih ederim. Denizde fazla açılırsam köpekbalıklarının bacaklarımı yiyeceklerinden korkarım.

Başım ağrıdığında bol sirkeli yahut limonlu salatalık yerim. Süt içmem. Bıyık severim. Rüyalarımda bazen fillere sarılırım, bazen de pandaları öperim. Sokak köpeklerine zaafım vardır. Ellerimde sürekli nasıl olduğunu bilmediğim kesikler oluşur. Ellerimin öpülmesinden hoşlanırım. Klavikula kemiklerinin ortasındaki çukuru çekici bulurum. Sihire inanırım. İnsanları çok severim. İnsanları hiç sevmem. En çirkin halimle bi adam beni ne kadar güzel buluyorsa, kendimi o an en güzel hissederim. Korku filmlerinden çok korkarım. Gece uyurken sürekli titrerim. Sıkılmam. Ölmekten korkmam. Ama kardeşimi bırakıp ölmek istemem. En sevdiklerim kollarımda ölsün isterim. Yalanlara inanırım, ama kimseye güvenmem.
Çok ağlarım. Çok çirkin gülerim. Geceleri yalnız dolaşmaktan korkarım. Kadın erkek eşitliğine inanmam. Alkole inanırım. Aşka da öyle. Çok sabırlıyımdır. İntikam duygusundan nefret ederim. Gökkuşağını severim. Kar elleyemem. Çok üşürüm. Piyano en sevdiğim enstrümandır.
Hiç dışarı çıkmadan yıllarca yaşayabilirim. Hasta olduğumda öleceğimi zannederim. Kendimi keseleyemem. Kimsenin sevmediğini hep çok severim. Beni fazla insan sevmez. Suratsızın tekiyimdir ama çok gülerim. Sağ yanağımda, sol gözümün altında, omuzlarımda ve belimde gamze vardır. Omuzlarımı beğenirim.
Siyahı ve beyazı ayrı ayrı severim. Bazı mecmualar aksini iddia etse de, aslan burcu olduğumu savunurum. Galatasaraybeşiktaş'ı tutarım. Uyuyamadığımda hüzünlü şarkılar dinlerim. Genelde uyuyamam.

Sihire inanırım demiş miydim.
Artık hiç sihir görmüyorum.

20 yorum:

  1. güneş gözlüğü takarken taşıdığım o garip utanma duygusu sadece bana ait değilmiş..yükümü hafiflettin:P

    YanıtlaSil
  2. Ölmekten korkmam. ama kardeşimi bırakıp ölmek istemem :(

    YanıtlaSil
  3. "Klavikula kemiklerinin ortasındaki çukuru çekici bulurum." ;)

    YanıtlaSil
  4. "En çirkin halimle bi adam beni ne kadar güzel buluyorsa, kendimi o an en güzel hissederim."

    harika

    YanıtlaSil
  5. " İnsanları çok severim. İnsanları hiç sevmem. "
    (Y)

    YanıtlaSil
  6. Kediler güzel tüyleri olan hayvanlardır. Onları sev ve okşa, çok nankör olsalarda..

    YanıtlaSil
  7. ve sen bilmesende senin yazılarını okutarak birbirine aşık olan insanlar var.

    YanıtlaSil
  8. Dodra kadın kız; çok samimi, çok içten ve çok sihirli :) seni okumak çok zewkliydi...

    YanıtlaSil
  9. Sihire inanırım demiş miydim.
    Artık hiç sihir görmüyorum.

    Keyif alarak bir yandan da sızlayarak okudum. Harika.

    YanıtlaSil
  10. simdi tam yorum yazacakken karşılaştığım şey yüzünden acaip sinirlerim bozuldu yorumun da amına koyim.

    YanıtlaSil
  11. simdi agzı bozukluk kime göre agzı bozukluk. küfretmeden konusan insan dili kullanamayan insandan başka birşey degildir mayonez. ayrıca kedi fobısını 3 5 seansta yendık bi arkadasın sana da bişeyler yapalım. kediden niye korkulur anasını satıyım...

    YanıtlaSil
  12. Güneş gözlüğü taktığında tek utanan ben değilmişim demek ki. iyi geldi bu.

    YanıtlaSil
  13. topuklu ayakkabı konusunda bugün bunları hissettim bende =) çok çok iyisin

    YanıtlaSil
  14. ' Neden sana ulaşmak bu kadar zor??? yazmayı bu kadar cesaretle sergileyen sen neden konuşma konusunda bu kadar uzaklardasın...

    YanıtlaSil
  15. En çirkin halimle bi adam beni ne kadar güzel buluyorsa, kendimi o an en güzel hissederim. // AYNEN.

    YanıtlaSil
  16. ben severim güneş gözlüklerini bir rahatlama gelir içime, sonra süzerim ardından onları belli belirsiz bir rahatlama ile derim ki: ''işte yine siz...''

    YanıtlaSil