12 Haziran 2010 Cumartesi

Ben kağdın deeee ğil mi yiiiiii em?

Her ay regl dönemimde ortaya koyduğum yaratıcı ve üretici ruhumu, varsa sevgilimi ''Beni artık sevmiyorsun.'' şeklinde darlamak, ailemle manasız tartışmalar içine girmek, yeterince kıyafetim olmasına karşın alışverişe çıkıp hiç ihtiyacım olmayan şeyler satın almak ya da saç rengimi ve şeklimi değiştirmezsem ölecekmişim hissiyatı ile çıldırmak yerine, Reglin misyonu akabinde bir bebek üretebilsem belki, bunları yaşamayacakmışım gibi geliyor.

Neyse.

Yine malum döneme istinaden şöyle bir paranoya geliştirdim şimdi de; ''Kadınlar beni sevmiyorlar.''
Evet ciddiyim. Sevmiyorlar. Çünkü ben onlar gibi değilim. Olamıyorum. Keyifli dedikodu yapmayı beceremiyorum mesela. Kıskanç falan da değilim. Tam bir erkek mantığıyla arkadaşlık kuruyorum ben. Kız arkadaşımı neden kıskanmam gerektiğini, memeleri benden daha güzel olduğu için neden ondan nefret etmem gerektiğini falan çözemiyorum. Bir yere gidileceği zaman, ''Onu giyme lan, götünü kocaman gösteriyor'' dememin nesi yanlış? Onun neden çirkinleşmesini isteyeyim, ikimiz de güzel olursak manita yapma şansımız daha yüksek olmaz mı? Bunlar benim asla cevaplandıramadığım sorular hep.

Saatlerce Dior'un yeni ruju hakkında nasıl konuşabilirim ben sizinle. Sürerim biter. Bir rujdan neden bahsedeyim? Parasından bahsederim edeceksem. 150 tl'ye ruj mu olur mına koyim. Ha, bir de ağzım bozuk ya, ''Ayol''cu hatun olamadık ya, o yüzden de sevmiyorsunuz beni.
Siz narin, adeta marşmelov, ben eşşek etiyim sanki.
Hepiniz öyle acımasızsınız ki, çok korkuyorum sizlerden. Bi anda canım cicim oluyorsunuz, bi anda nefret ediyor, birbirinizi öldürmek istiyorsunuz. Erkeklere birçok konuda hak veriyorum. Ayrıca hiç kusura bakmayın ama, onların muhabbeti çok daha eğlenceli.
SIKILIYORUM ARKADAŞIM SENİN İSTENMEYEN TÜYLERİNİ KONUŞMAKTAN. Benim de var yani, ben sana anlatıyor muyum?
Ben orda '' Bu herifin çizgisini çok beğeniyorum, şu karakterin yaratıcısı '' diye muhabbete giriyorum sen bana '' 3 dakika önce mesaj attım hala cevap vermedi. Ya aslında kırmızı tam senin rengin. Saaaçççmalaamooaaaa, o gömlekler çok erkeksi'' diye cevap veriyorsun.

Bi gün; Her şeyiyle bana uyan, yanında hiç sıkılmayacağım, zevklerimizin ortak olduğu bi kız arkadaş bulabilirsem ona aşık olurum diye korkuyorum. O derece.

29 yorum:

  1. beni de teyzeler sevmiyor mesela bi de herşeyi güzellik takıntısı olan kızlar. takma geçer bence.

    YanıtlaSil
  2. vallaa ben bayılıyorum sanaaa !!

    YanıtlaSil
  3. hem cinslerimden nefret etme nedenlerimi sıralamışsın gayet başarılı.onlar takıntılarıyla ölecekler hemde bol makyajlı.
    -Ay inanmıyorum tabuta hangi kıyafetimle girsem yaneee,imajmakerıma danışmalıyım.'
    cinsinden bir konuşmayla ..=)

    YanıtlaSil
  4. biz aynısını yumuşaklar için yazdığımızda homofobik oluyoruz, o nasıl iş?

    YanıtlaSil
  5. Çünkü onlara -yumuşak- değil, eşcinsel ya da gay demen gerekiyor. Anladın sanırım.

    YanıtlaSil
  6. beni en çok bayan muhabbet: sürekli dönen kilo muhabbeti. Yeter lan yağlarınızdan gına geldi. O kadar söyleneceğine biraz hareket etseydin belki bir şeyler değişirdi.

    Ayrıca, erkek arkadaşınızın ya da erkek arkadaş adayınızın en ufak laflarından bile hikaye yazabilme yeteneğinizi sevmiyorum.

    YanıtlaSil
  7. ayrıcana bu kelime onayı olayı ne gereksiz. paranoyak mısın?

    YanıtlaSil
  8. eşcinsel ya da gay mi? ben onları hiç sevişirken görmedim kimseye bunları diyemem, ama hareketleri yumuşaksa yumuşak derim.. insanların cinsel kısmı şeyimde değil.. anlattım sanırım

    YanıtlaSil
  9. Senin kibar mizaçlı insanlar hakkındaki düşüncelerin de buradaki kimsenin sikinde değil. Ben ne yazmışım sen konuyu nereye saptırıyorsun. Bize ne arkadaşım sen kime ne deyince ne olduyorsun olmuyorsun. Yorum olsun diye yorum yapmayın lütfen.

    YanıtlaSil
  10. ben de teknoloji marketleri gezebileceim bir hatun arkadaş isterdim başka şey isteyecekmişim olcakmış :/

    YanıtlaSil
  11. ben senin kadar ballı değilim sanırım. tasarımdan bi bok anladığım yok.güzel olmuş güle güle, ağlaya ağlaya yaz

    YanıtlaSil
  12. " ikimiz de güzel olursak manita yapma şansımız daha yüksek olmaz mı? Bunlar benim asla cevaplandıramadığım sorular hep." kıyamam lan masum masum sormuş bi de:)

    YanıtlaSil
  13. ben sana aşığım ama maalesef hatun değilim.

    YanıtlaSil
  14. Hayvan karı. Sana aşık olurum.

    YanıtlaSil
  15. Ebru, bu konuda %99 aynı şeykeri düşünüyoruz desem inanır mısın,inanmazsın muhtemelen ama olsun.

    bu tarz bütün kızlardan nefret ediyorum, hiçbir zaman da normal bi kız olamadım zaten =)

    YanıtlaSil
  16. Öle bi kız/kadın yok! Olsa ben de aşık olucam. Ama korkmadan! ;)

    YanıtlaSil
  17. her şeyi doğal seleksiyona bırakmak lazım:D

    YanıtlaSil
  18. kendimi okudum sanki...aynı dertten müzdarip ve aynı ismi kullanıyor olmamız garip geldi valla...yoksa sen benim yıllar önce kaybettiğim kardeşim misin mına koyim :O

    YanıtlaSil
  19. Yok ya olmasın zaten böyle hatunlar çok fazla. Sonra nereden malzeme çıkacak bize? Bir de mesela birinin gözünün içine bakarken onu dinlememe egzersizlerimin hepsini ben bu "ayolcu" ablalarımın üzerinde yapıyorum. Sonra annem üzerinde kullanıyorum. Misss!

    YanıtlaSil
  20. hi there,

    ebru gundes de bu sarkiyi ne bicim soylediydi, breh breh. neyse iyi ki geldin, ben senin yazilarini okumayi cok seviyorum, resim yapmayi, scrabble oynamayi da cok seviyorum hoyyt cividim. tema da iyi be, idare eder zamanla gelistirirsin. yeni bir eve tasinmis gibi dusun. hem bak missfenb de ayniymis, buldun iste arkadas kendine..

    YanıtlaSil
  21. Eline diline sağlık valla. Aynı bokun lacivertiyim diyebilirim. Kelimesi kelimesine onayladım tüm söylediklerini. Biz ne çekiyoruz bu kadın milletinden yaa :P Yorumlara bakınca "Aa ben de , harbiden he." gibi yorumlar görünce mutlu oldum daha çok. En azından o kadar da yalnız değilmişiz :)

    YanıtlaSil
  22. ne de güzel anlatmışsın! ben buldum böyle bir kız arkadaş ve yorumlar şu şekilde: "sakın onun yanında alkol alma, yoksa midem bulanıyor diye gittiğin lavaboda kendini onunla öpüşüyorken bulabilirsin."

    YanıtlaSil
  23. bu galaksi için iki ebru fazla, ışın kılıcını al savaşalım. kaybeden dark side'a geçsin ve cezası; ordaki lord of the women ablayla "gucci ışın kılıcı mı yoksa lui viton ışın kılıcı mı" alıcağına dair ömür boyu düşünme ve bunu tartışma olsun. kazanan da dünyayı ele geçirsin. sonra da içmeye gideriz

    YanıtlaSil
  24. O kadar haklısın ki. Farklı olmak, hoş karşılanmıyor nedense.

    YanıtlaSil
  25. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  26. Mayonezi Severim'i severim. Bence çok sevilmesi gereken bir insandır. Kadınlar sevmediği gibi erkekler de sevmiyor bazen. Allah hepsinin belasını versin. Bir de mayonays görl artık regl olmaya.

    YanıtlaSil
  27. beni sigar alkol gibi kullanmayacak,bağlanmayacak kardeşim bensiz de hayat akıp gidiyor bilecek vesselam sadece ben değil bir adama takılıpta arkadaşlığımızı kapı önününe koymayacak benimle benim hayatımla mutualizm yapacak asalaklara özenmeyecek öyle bir ayakkabıya iki ayak sokar gibi benim düşüncelerimin hayallerimin içine girmeyecek devlet kapısımıyım sırtını bana dayamayacak önden giden kızın koca poposu daha önemli yürürken ezdiğimiz karıncalardan azıcık dikkat et cümlesi ile küsecek hatun kişiler az bi uzak durun üremeyin bu kadar ya mantar gibi çoğaltmayın kendiniz fotokobi gibi...hani resimle fotoğraf arasındaki ayırımı yapamayan ,salatalık ne salata ne bilmeyen,cahit arf ı hesapçı sanan zihniyet dışı bir dişi varsa bırak aşık olmayı eve alıp kapatacam vallahi...

    YanıtlaSil
  28. kaderin bi oyunu olsa gerek daha yeni anca gördüm.okuduklarımın trajikomikliği karşısında nutkum tutuldu.yorumlara bakınca bende aynı dertten muzdaribim diyen kız milletini görünce şaşırdım.niye diye sorrun bi sorun.çünkü yıllardır öyle bi hatun şahsına rastlamadım.anlamadım ben mi mağaradan yaşamaktayım yoksa sizler mi özel üretimsiniz.tanıdığım iki kişiden biri akrabam diğeri yalanlarına inandığımı zanneden çift yüzlü biri.umutsuz ev kadınlarını bilmeyen yoktur.işte bende onun umutsuz ev erkeee olma yolunda gidiyorum.gerçek anlamda cidden var iseniz nesli tükenmekte varlıklardan sayıyorum sizi bilesiniz.hayrına biriniz gelsin beni bulsun yoksa geleceğim belli mutsuz bi doğdum yaşıyorum üreyip ölicem.insanlığın var olduğundan beri süre gelmiş en büyük rütine kendimi adayarak kendiyle birlikte yanındakileri de düzen yeni piçler yaratarak dünyaya en büyük kazığımı atıcam

    YanıtlaSil